На пелюстках шовкових почуттiв-8 - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-8 \ 10шт.

1*
Квітчаний вітер
З неба приносить слова \ В небо підносить слова
Ніжних освідчень...

2*
Щастя дарує
Кожній хвилини весни
Квітів цвітіння...

3*
Серцю дарує
Крила, щоб в небо піти,
Цвіт перших квітів... \ ніжних, райських, дивних, пишних

4*
Дивом обвити
Любляче серце дозволь
Квітчаним чарам...
(Снам ніжних квітів... \ Магії квітів... \
Квітам весняним... \ Квітчаній казці... )

5*
Світлом яскравим
Ніжність і шарм потайний
Ллє гарна квітка... \ Ллють гарні квіти...

6*
Сяйвом магічним
Ніжність вливають в серця \ вливає
Квітів цвітіння... \ Квіточка гарна... \ Квітка весняна...

7*
Мрій аромати...
Шарм чарівний почуттів...
Квітів цвітіння...

8*
Пелюстки квіток
Щастя вишуканий вальс
Нам виконують...

9*
В димці квітчаній
Ніжність чарами яскрить...
Пестить серденько...

10*
Ніжністю віє
Шепіт солодкий квіток...
Щастя диханням...