My kobiety

Алла Польская
MY - KOBIETY

My – kobiety, kochamy czesto sie droczyc
I zycie kierunkiem skreca w zla strone,
Lecz zyczliwoscia umiemy sie odwdzieczyc
Za doznane uczucia troske i ochrone.

05-03-2016               
                ***
AP (wersja oryginalna – ru)