Лютий отямлю ться

Игорь Степанович Шевчук
Як тло, як спіднє ночі —
    на схід
    та й східчасто —
            там вітер
              підняв планку.
Як чиста вода
в чистім дзбанку
Сонце —
в дворах
заплескалося
          зранку!

Отож! Дзвенить, літає —
бо крила
має!!

04.02.2022