За вечную любовь... песня

Юрий Агарков 3
За вечную любовь

Слава Тебе, Господь,
Слава Тебе, мой Бог,
Слава Тебе, Отец Святой! - 2р

За вечную любовь,
За истину Твою,
За пролитую Кровь
Хвалу Тебе пою!

За милость и покой,
За благодать Твою,
За вечной жизни дар
Тебя благодарю!

Слава Тебе, Отец,
Слава Тебе, Господь,
Слава Тебе, о, Дух Святой! - 2р

(02.02.2022г.)