Поздоровлення Емiлю до Дню народження...

Светлана Груздева
Емiлю, поздоровлюю я Вас,
Найкращий легiнь промiж парубками!
Тяжкий з душi зняли моєї   камiнь
Колись...  бо Ви чутливiший за нас.

I  не цураєтесь важких робот,
I дуже щиро вмiєте кохати...
Iще -- спiвець найрiднiшої   хати
та захисник демократичних квот.

...Нехай у лютому з’ явився ти
У  свiт, що є ласкавий  i  жорстокий,
Але всiм серцем мрiєш ти про строки,
Що до надiї зможуть привести.

..........................

Из аватаров Эмиля Дуброва,
друга по ФБ из Николаевской
области, Украина