Дахдин 80 йис

Марьям Алискерова
Хьанва ви къе яшар кьудкъад,
Яшамиш хьуй мадни са къад.
Яр-дустуниз авур гьуьрмет,
Зегьметдизни гайи къимет.

Чан сагърай ви лугьуз дустар,
Рикlе авай къени къастар .
Атанва вал чlугваз са кьил,
Гьуьрметдивди кьазва кьве гъил.