Ангел Святого Добра сокрушается

Валентина Хоральд Байрам
   Ангел Святого Добра сокрушается... Он сказал мне в моем сне..
   - *Люди, люди, что с вами будет далее? Мы уходим, ибо мы призваны идти дальше. Мы служили вам верой и правдой, мы лечили вас добротой, но и, у нас и у вас есть свое личное предначертание. Мы уходим и забираем, то что принадлежит нам. Вам ваше нам наше. С нами идут преданные нам души, сути и сущности...
   Человечество! Сможете ли и вы занять достойно свою прослойку в Поднебесном пребывании, как и ваши предшественники это сделали, не сломитесь ли под пятой Господ иных цивилизаций и гостей пришлых?
   Мы вложили в вас свои силы, время и надежды... Мы защищали ваше развитие, предоставив вам возможность вольно вздохнуть свободолюбием от тягости зла, дабы окрепнуть смогли ваши души чтобы вы в сравнивании смогли сделать свой выбор..*
   Хвала Господу Всевышнему. Аминь.

----------

Ангел Святого Добра журиться

   Ангел Святого Добра журиться... Він сказав мені в моєму сні.
   - *Люди, люди, що з вами буде далі? Ми йдемо, бо ми покликані йти далі. Ми служили вам вірою та правдою, ми лікували вас добротою, але й у нас і у вас є своє особисте накреслення. Ми йдемо і забираємо те, що належить нам. Вам наше ваше. З нами йдуть віддані нам душі, суті та сутності...
   Людство! Чи можете ви й зайняти гідно свій прошарок у Піднебесному перебуванні, як і ваші попередники це зробили, чи не зламаєтеся під п'ятою Господь інших цивілізацій та гостей прийшлих?
   Ми вклали у вас свої сили, час і надії... Ми захищали ваш розвиток, надавши вам можливість вільно зітхнути волелюбністю від тягаря зла, щоб зміцніти змогли ваші душі, щоб ви в порівнюванні змогли зробити свій вибір.
   Хвала Господу Всевишньому. Амінь.