Мукофоти амал. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Нокардагунахеро дар ин чахон чустан хатост,

В-он неку баде, ки омад ба мо, аз мост, ки ба мост,

Ин гилаву чингила, ки мекуни аз халки Худо,

Шояд мукофоти берун рафтан аст аз рахи рост?