Соловейко

Николай Иванович Мельник
Соловейко ось тлбі защебитав,
Ти почула  чарівні співи,
Про весну ласкаву знову нагадав,
Не хватить тільки  ніжних слівів діви.
....
Приспів:
Ми так довго ждали в ранці всі тепла,
Відійшли накінець морози,
Щастя всім весна нам принесла,
Від холоду не виступлять в нас сльози.
....
Скоро наш зазеленіє любий ліс,
Соловейко це нам радісная втіха,
До душі кохання він приніс,
І також ластівками повна стріха.
....
Душу завжди в нас пробуджує  весна,
І зове нас накінець усіх проснутись,
Знов природа  стала голосна,
Ми  зможем до святого доторкнутись.
....
Моя пісня