Чим не пом тне?

Игорь Степанович Шевчук
           Всецариці Діві Марії
           з любов’ю...



Чистота ума —
                при відсіченні земнощів —
          надзвичайна
сніг іде —
і високо
          земну бульку вичерпують
          чайки!
хліб уваги
ось мене — до любові
             Твоєї
підійма й обійма...
підійма!

06.02.2022, свято Ксенії Петербурзької,
з причастям