Пресвята Богородиця в образах!

Иваненко Сергей Краматорск
Пресвята Богородиця…,
Всецариця… - Небесна!!!   
Почаївська…, Мгарська…,
Державна…, Знамення…,
Чаша...   та  Чрево, на віки,  –  Блаженне!
Чернігівська…, ще  й  Святогірська…,
Пісчанська…, Іверська…  і  Охтирська…,
Монахам  -  Ігуменя Монастирська!

Володимирська…, Мінська…, Смоленська,
Волинська  і  Києво-Печерська!
Оранта…, Успіння …, Покров…,               
Там...,  де  Мати над Сином  -  ридає...,
Омофором Своїм, як щитом, християн захищає!
І  людські  всі гріхи…,
На себе, як стріли …,
На серце…  -  приймає!
Благодатне Небо…, Свята Купина…,
Живе  Джерело!
А в нім чиста…, криштальна вода….

14 жовтня, 2019 рік