Пасхальний свiтанок

Любовь Дуля Шевчик
Пасхальний світанок зорею горить ,
Скрізь сяє кришталем роса …
Байдуже сторожа натомлена спить,
Жінки поспішають у сад.

Зійшов світлий ангел з блакитних  небес ,
І  камінь важкий відвалив !
Радійте усі! Відкупитель воскрес !
Звершилося диво із див!
 ~ДЛВ~

08.02.2022