Прокидайся!

Любовь Дуля Шевчик
-Прокидайся , хлопчику, від сну!
Заспівав мені  горобчик зранку !
Бо воскрес Син Божий на світанку!
Зустрічай мерщій нову весну!

Я схопився , хутко одягнувсь
Під щасливе птахів щебетання.
Й поспішив  сьогодні у зібрання,
Щоб сказати всім: воскрес Ісус!
~ДЛВ~
08.02.2022