Встало сонечко весняне

Любовь Дуля Шевчик
Встало сонечко весняне ,
Й посміхнулось з висоти !
Щоб в  пасхальний дивний ранок ,
У зібрання з нами йти!

Радість  в кожнім серці нині -
Сталось чудо із чудес:
Подолавши пута тління ,
З мертвих Божий Син  воскрес!
~ДЛВ~