Чи ти чула, пташко?

Любовь Дуля Шевчик
-Чи ти чула, пташко мила, -
Сталось чудо  із чудес !
Залишив Христос могилу ,
З мертвих в третій день воскрес !

-А чи знаєш, ніжна квітко ,
Що Спаситель смерть здолав!
Чуєш: Славлять Бога дітки !
З ними Господа прослав .
~ДЛВ~

08.02.2022