Пам ятi поснувших

Лысенко Евгений Дмитриевич
Пам'ять, назавжди із нами
Пам'яті поснувших, на вічно в серцях.
Тим, хто боровся ночами і днями
у світі безглузддя і забуття.

Хто глибиною душі, палкими серцями
Надію і віру ніс крізь віки.
І тим хто палав, горів до останнього.
Іскра не згасала у світі пітьми.

Душі благанні, долі сумнії.
Спокій несущі та вічно живі.
Духом нестримні, вірою незламані.
В пам'яті назавжди минулії дні!

Безсмертно прекрасні й до болю сумні.
Крізь віки, крізь серця, крізь смуток і страх.
Ваш погляд глибокий, погляд повний надії.
Побачимо ми у таких рідних очах.