Никогда не забыть...

Нина Продан
Ніколи не забути те кохання,
Що вперше моє серце полонило,
І мрії, що до самого світання
Підносили до неба безупину.

І ніжний шепіт, і його обійми,
І зорі, що нам з неба усміхались
Пробуджували пахощі осінні,
І спогади, що знову повертались...

Найкращі дні і незабутні ночі,
Мелодія сердець в душі дзвеніла,
І як весь світ - твої блакитні очі...
Від щастя на очах сльоза бриніла...

Ніколи не забути те кохання,
Хай спогади і серце й душу тішать,
Буває, не заснути до світанку...
Тоді поети свої вірші пишуть...

09.02.2022 р.