Остров любви

Светлана Шакула
На човні припливли ми на острів Кохання,
Залишились удвох – до зимового рання…

Будуть зими пливти, а літа – доганяти…
Не здолати рокам тої Вічності Свято…

Наші крони могутні зростають до Неба
Щоб сказати усім – ЯК кохати їм треба…


на фото – робота фотохудожника Володимира Литовки, котра надихнула мене на цей вірш