***

Марта Богданова
Очень хорошая Православная Молитва.
Царице моя Предлагая.

Царице моя Предлагая
Надежда моя Богородице
Приятельнице сирых
И странных Предстательница
Скорбящих Радосте
Обидимых Покровительнице
Зриши мою беду
Зриши мою скорбь
Помози мне яко немощну
Окорми мя яко странна
Обиду мою веси
Разреши ту яко волиши
Яко не имамы иныя помощи разве Тебе
Не иныя Предстательеице
Токмо Тебе о Богомати
Яко  да сохранишимя и покрыеши
Во веки веков. Аминь