На клавiрi листочкiв

Любовь Дуля Шевчик
На клавірі  листочків, мелодію дивну
Вигравав   вітерець-музикант.
Розливалися садом мотиви  чарівні ,
Віртуоз мав чудовий талант.

Підхопивши  тональності вірні акорди, 
Водоспад  приєднався в ансамбль.
Підбирав він старанно  тривалості й ноти,   
Й підіймалась  хвала в небеса.

І, в ту мить,  соловей  перейняв звуки пісні, 
Заспівав,  як прекрасний соліст…
Ніби флейта , з’явилася іволга з лісу, 
Вже в дуеті звучав її свист .

Так гармонія дивна скоряла простори ,
Не було славній пісні кінця !
Долучалися звуки природи до хору , -
Все навкруг прославляло  Творця!
~ДЛВ~

10.02.2022