Люблю тебе

Виктория Гребенюк Роженкова
Люблю тебе...ну що за чортівня...
Обожнюю твої красиві очі.
Без тебе я не бачу свого дня,
В твої обійми,як маленька хочу...

Весна іде дзюрчать уже струмки,
І сонечко так високо у небі.
Лише про тебе всі мої думки,
В тобі одному є моя потреба.

Такий єдиний,я молюся Боже...
За тебе все віддам і без жалю...
Без тебе в світі я уже не зможу...
Душею й серцем віддано люблю!
11 02 2022 р
Вікторія Г Р