Саме та

Николай Иванович Мельник
Саме та у сердці що кохаю,
Яка послана мені з небес,
Зі счастям до зірок злітаю ,
Одна вона  на світі із чудес.
....
Приспів:
Без страждань кохання  не буває,
Із небес воно до нас  ійде,
Душа про все завжди подбає,
Кохане счастя нам  знайде.
....
Ввись як тополиний пух злітаю,
Як важливо щоб вона була,
Господа про це  завжди благаю,
Щоб в світі поруч  без страждань  жила.
....
Дуже важко інколи буває,
В нас коли розлука  настає,
Но я знаю що мене кохає,
Вона в житті  моїм  не відстає.
....
Моя пісня.