В захват

Николай Иванович Мельник
В захваті від  ніжного кохання,
І надія що в думках живе,
Та не варті всі мої зізнання,
Це все ніяк не заживе.
....
Приспів:
Пробач мені, що я кохаю,
І думаю про тебе як завжди,
Пісні мої тобі співаю,
Ти тільки літа підожди.
....
Перша і остання зустріч наша,
В пам'яті нікуди не зника,
Не випита ще наша чаша,
І невідома доля співака.
....
Як же бути коли ти кохаєш,
І знаєш що кохання не твоє,
Та буде як все ти не знаєш,
Так сумно на душі стає.
....
Моя пісня