Ми не козаки

Виктор Иванович Зуев
Ми тепер не козаки.
Продались за пьятаки.
Турка на хір не пошлем.
Жопу з полумісяцем лизнем.

Ми з ляхами тепер брати.
Вмісті на Москву ідти.
Пан у нас союзник.
Поцілуєм і їму підгузник.

Україно моя помолись.
Сагайдачний в гробу перевернись.
Віру свою позабули.
Свій народ надули.

Зрадники з грошами тікають.
А люди бідні що мають.
Рідна моя Україна.
Чім ти перед Богом повинна.