В дррiбницяз

Николай Иванович Мельник
В дрібницях насолоджуйся життям,
Знаходила ти радість щоб  у квітах,
Настрій  дарувала щоб всім дням,
Що пролітають на твоїх орбітах.
....
Приспів:
І радісна  була  щоб світла мить,
Зворушували спогади у мріях,
Та нажаль нам час не зупинить,
Ти збережи  це все в своїх надіях.
....
У річці не спинить потік води,
Ми також по житті завжди в дорозі,
Пожинаємо ті всі свої плоди,
Все поміняти ми уже не в змозі.
....
Де рано в ранці сонечко встає,
Я знаю що зажди  йому  радієш,
В нас життя в новому стилі настає,
І ти нічого навіть вже не вдієш.
....
Моя пісня.