Непомiтно

Николай Иванович Мельник
Непомітно дорослою стала,
День весни тобі щастя приніс,
З днем народженням мама вітала,
Маму праздник до небес возніс.
....
Приспів:
Софійка мамина чарівна,
Уїхала ти в місто назавжди,
Ніжна будь красива як царівна,
В життя в дорогу з принцом ти іди.
....
Пролетіли літа як краплинки,
Що дощем прилітають з небес,
На дарованих квітах росинки,
Будь ти квітка краща всіх чудес.
....
Ось недавно ляльками ти гралась,
Братиків голубила своїх,
І в душі ти в дома тут осталась,
 З мамою де щастя, на двоїх.
....
Моя тобі пісня