Вiтер кохання

Николай Иванович Мельник
Вітер кохання вітер без меж,
Він не знає святої пощади,
Летимо ми за вітром с тобою теж,
Не хочемо чути  поради .
....
Приспів:
Звісно не просто думати те,
А Росинки на квітах як сльози,
В невагомість зве кохання золоте,
З  шипами  даруємо рози.
....
Навіть без глузду не як завжди,
Нам поступки ніяк обьяснити,
А життя повірь не скаже підожди,
Кохання уже не спинити.
....
Знову в  блаженстві кинули  все,
Нас поради ніяк не цікавлять,
В даль  на плоті нас кохання  понесе,
Емоції самі всім  правлять.
....
Моя пісня.