на тому боцi

Александр Ярошевский
на тому боці щось змінило колір
то вивісіли ковдру на паркані
бурячно-вишуканую

її яскрава
присутність щиро жівить чорно-біле
довкілля теплого (з ранку ще сипав сніг

й сідав красиво
по гілочках дрібних
дерев що нині

ніби дощем ллють попід себе тепло ж)
в цих числах лютого
цієї ж-бо зими