Я зиму в памятi зберiг

Леонид Дидусенко
Земля вже дихає весною,
А в серці досі перший сніг.
Той, що кохання нам з тобою
Приніс і ліг до наших ніг.

Тоді весна ще міцно спала
Бо в світі час їй не настав
Вона не бачила, не знала,
Що перший сніг уже лежав

Тепер весну я зустрічаю.
Зима пішла - мов не було
Красу я цю не помічаю -
Мені щоб снігом замело.

І не розтануло весною
Щоб падав сніг до наших ніг
І стало вічним нам з тобою
Перше кохання в перший сніг

То ж ця весна була сумною
І навіть квіти весняні
Вкривались срібною росою
Тільки б сподобатись мені

Нехай земля квітне красою
Я зиму в пам'яті зберіг
Ту, що принесла нам з тобою
Перше кохання в перший сніг
    Л. Дідусенко 14.02.2022р.
          фото з інет.