Перемога!

Игорь Степанович Шевчук
       Божій Премудрості
       Ісусу Христу
       присвячується


Прекрасний час!
Гряде — це їхній час.
Прекрасні, які духом сильні!
Володарі дум тим,
які в зворушеній думок
чавильні.
Бо вони з Богом.
Любов і мир і радість —
                і нікого,
хто міг би утікати
й тим зневажати Бога...
Стійте — й побачите
тут
Божу перемогу!!


Тут з Києвом і правда — й Божа
Мати!
Тут Київ створений —
щоб
всіх перемагати!

14.02.2022,
Київ