Роберт Геррик. H-639 Конец предрешён

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-639) Конец предрешён

Веселись, покуда прахом
Ты не стал, ведь Паркам-пряхам
Не случалося досель
Нити расплетать в кудель.


Robert Herrick
639. An end decreed
 
Let's be jocund while we may;
All things have an ending day:
And when once the Work is done;
Fates revolve no Flax th'ave spun.