***

Шморон Наталия
Не піддаватись цій зловіщій  тиші,
Перебороти весь панічний страх...
Молитися ! Молитви найсвятіші
звучать  нехай  і в серці , й на устах .

Наш Отче милий! Всемогутній Боже!
Ми просим в Тебе ласки і щедрот!
Щоб нас топтало кодло те «ведмеже»-
Не заслужив мій зболений народ ...

Чи заслужив? (сама себе питаю...)
Я знаю, що гріхи в нас через край...
Ми молимося,.. прощення благаєм!
Ми ж не найгірші?... Боже ! Не карай!

Молитись цілим світом не втомились
І віра залишається все та ж !
...Щоб ми змогли відчути Божу Милість ,
Мільйон разів промовлю «Отче наш»...