Новый день

Александр Шевченко 62
Новий день.

Я в передбачення не вірю,
І не дивлюсь пророчі сни,
Чекаю з трепетом весни,
Її прихід любов'ю змірю...

День проживу, немов останній,
Забуду речі, що пусті,
Та день минулий у житті -
Принесе нові сподівання...

Від БОГА щастя світанкове -
На сонце, й небо надивитись,
Як тим сповна насолодитись -
То день залишиться казковим...

14-02-22.

#ШевченкоАлександр1962