шафа

Александр Ярошевский
зелений й синій світ
такий широкий аж
себе знайти у нім так геть не просто

й потаємничений
в глибинах темних шаф
казкових мрій примхливий довгий простір

де справжня правда?

В синім небі там
де світить сонце
й є під сонцем дах 

Й під дахом серед іншого є й шафа
з тим простором
в дитячий щирий кайф