Барвистий став

Николай Иванович Мельник
Барвистий став для нас весь світ,
Зірки на небі ярче стали,
В садах чарівний зорецвіт,
Щоб щастя у житті ми знали.
....
Приспів:
Нам  щоб доволі все було,
Та страждання ми не знали,
В красі  навколо все цвіло,
І ми щасливими всі стали.
....
Дорогу щастя все життя,
Щоб доля наша не шукала,
Не треба всім нам співчуття,
Нам щоб  пітьма не заважала.
....
І прокидались в ранці ми,
Веселі  і в житті драйливі ,
Щоб ми гордилися дітьми,
Вони були у нас щасливі.
....
НоМоя пісня.