Солнце закрыли

Николай Иванович Мельник
Сонце закрили хмари на небі,
Вітер тихенько гонить від нас,
Ми шукаємо в вічній потребі,
Що чекати нам можно в цей  час.
....
Припев:
Важко в наші часи  щось здобути,
Просто свята  забуті  в житті,
Ні  не зможем дитинство забути,
Ми  шануємо  все  в відкритті.
....
Треба все у житті планувати,
Досягнути своєї мети,
Як кажуть усе сповивати,
Буде  щастя повірь там де ти.
....
Треба серцем пораду відчути,
Що по переду в нас вірний шлях,
Як пташечка в небо спорхнути,
Щоб  життя не залишити  в пнях.
....
Моя пісня