Радуйся, Благодатная Богородице Дево

Рина Соловушкина
Тропарь Сретению Господню
Радуйся, Благодатная Богородице Дево, из Тебе бо возсия Солнце Правды, Христос Бог наш, просвещаяй сущия во тьме. Веселися и ты, старче праведный, приемый во объятия Свободителя душ наших, дарующаго нам воскресение.
___________________________________

Где взять те слова, которые бы описали всю красоту Пречистой?! Как воздать Ей, Преблагословенной, достодолжную похвалу и честь?! Какими усилиями хоть бы на иоту приблизиться к Ней?!
К Той, Которая даровала миру Солнце Правды, Христа Жизнодавца. К Той, Которой многажды оружие проходило душу. К Той, Которой молимся мы о спасении нашем. Упованию всех христиан, прибежищу, утешению, ходатайству и помоще верным.
Не остави нас сирых, Госпоже, Царице и Владычице! Да пребудем мы вечно с Тобою, Преславная Богородице, Мати Дево, во веки веков.
"Гряди, Пречистая, Господь с Тобою и Тобою с нами"...

___________________________________
Да приуготовит себя каждый из нас к самой главной Встрече в своей жизни - встрече со Сладчайшим Господом нашим Иисусом Христом. Ему же слава во веки веков. Аминь.