Нехай вiдчуття

Николай Иванович Мельник
Нехай відчуття наповнюють душу,
Щоб саме прекрасне змогли відрізнить,
Я часто задуматись мушу,
Коли перестануть всі нить.
....
Приспів:
Пробудиться в нас ждемо Україна,
Майбутнє чому тільки бачу у сні,
Яка наша бідна країна,
Все бачити прикро мені.
....
Та завжди надія теплиться,
Хоч знаю нас давять борги,
Ростуть нам онуки  хочуть ділиться,
Які в них  страшні вороги.
....
На смарті все хочуть здолати,
В них безліч уже перемог,
Ліс може десь знову  палати,
Не жити без крайніх вимог.
....
Моя пісня.