Ба зодрузи набераам Кабирджон. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Худоро шукр, ки имруз соку саломат

Расиди, чони бобо, ту ба балогат!


Чи хушбахтем, ки аз ачри Худованд

Ту гашти бардаму солим, ёрон хурсанд.


Чу панди волидонат бигрифта бар гуш,

Накарди хеч якеаш харгиз фаромуш,

Туфайли гайрату акли расоят

Хама мушкил бишуд осон бароят,

Туро Яздон рахо аз качрави кард,

Танат бинмуда солим, рухат кави кард...


Илохо, чашни некат фархунда бошад,

Хамеша шод бош, лабат пурханда бошад!




     16.02.2022