***

Славамир Адамович
На захад папнуліся.Нехта на ўсход.
На поўдзень таксама.І нават на поўнач...
Ды што ж гэта,****зь,за пракляты народ,
якому зьнікненьне адвеку прарочаць!?.
------------------------
Лета,****зі...  Дайце жыць!
Сук на стоды!Варажыць
будуць іншыя,а мы,
мы гатовы да вайны!..
-------------------

Плюсавыя тэмпературы

Ногі,ножкі,ножачкі
выйшлі пагуляць...
Дзякуй табе,божачка,
за прабабку ****зь!

Лета запалярнае.
Сон.Гарачыня.
Целы прагна лапаю
у міжножжы дня.

Укалолі ў левую
Пфайзэра дазьняк,
мне ж каленца Евіна
з раніцы нішцяк.

І плыве над ф'ёрдамі,
дзе ультрамарын,
вагінальным водарам
мой  крывіцкі рым.
(у белмове  "рым" і вытворныя ад яго словы  "рымець","рымсьціць" азначаюць працэсуальны стан неспакою,трывогі,пожаду,імкненьня да чаго(каго)-небудзь)
6 ліпеня 2021,Bod;,запалярная Нарвегія
------------------------