дезертир

Элла Хель
ми ішли на дуель
замість того
щоб цілуватись 
ми стріляли у груди
замість палких обійм
жоден з нас не слабак
і ніхто й не подумав здатись
замість щастя й любові
вели запеклий бій

та записка ‚люблю безмежно‘,
зачитана аж до дір
досі віє теплом
вперемішку з гілками хвої
і на тім полі бою
вийшло, що ти - дезертир
шо полишив мене
на розправу
мене
з собою ж