Кожен сам

Николай Иванович Мельник
Кожен сам за себе звіт дасть Богу,
За всі свої і помисли й діла,
Хто похвали заслужить хто острогу,
Хто полетить до раю як стріла.
....
Приспів:
Взір  підніми, Він все з неба бачить,
Він пригадає все тобі повірь,
Якщо ти каєшся гріхи  пробачить,
Все ти Йому життя своє довірь,
....
В далечінь ти подивись у синю просінь,
На небі міліарди всіх зірок,
Може в нас весна а там вже осінь,
І Бог зробив до них свій крок.
....
Треба жити так як серце каже,
Як правильно підквзує душа,
Життя воно тобі  завжди докаже,
І поверне у русло не спіша.
....
Моя пісня.