Я як би

Николай Иванович Мельник
Я як би хотів поцілувати,
Тебе кохану у твої вуста,
В зустрічі тебе зачаклувати,
Тобі я б написав листа.
....
Приспів:
Як поринути у чисті мрії,
Ти про все про все забудь,
Відтворити всі мої надії,
Покірна тільки трохи будь.
....
Зеленіє навколо природа,
Вже проснулася тепла весна,
В містах багато скрізь народу,
Цвіте  чарівна запашна.
....
Ми в житті відтворим свє щастя,
Кохання не бере все до уваг,
Йому життя змінити вдастя,
Воно знайде тих  переваг.
....
Моя пісня.