Де початок

Николай Иванович Мельник
Де початок бере вітчизна?
Може з  рідної хати батьків,
Може де та свята  білизна,
З тих бабусиних  оберегів.
....
Приспів:
А може із теї стежинки,
В огород що від дому вела,
У дороги з тополя пушинки,
При виїзді з рідного села.
....
Із нашої школи, що в лісі,
Де дзвінок на уроки нас звав,
Може з ластівок жили що в стрісі,
Може з мість де колись я бував.
....
Може з пляжу  де рідна річка
Ми купалися в літку весь день
Де тепла і чиста водичка
Де кувався  святий той кремень
...
моя пісня