Я вiчуваю

Николай Иванович Мельник
Я відчуваю твій порив,
Що у душі в думках зігрітий,
Що світ тобі святе дарив,
Як немовля часом  сповитий.
....
Приспів:
Нам стало рідне дорогим,
Ми з ранніх літ його кохаєм,
Світанок став так нелегким,
Шлях вдячності святий ми знаєм.
....
Без рідного живем життя,
Та ось настав наш час розплати,
Ми повернулись з небуття,
Всі труднощі змогли здолати.
....
Світанок кожен нам тепер,
Уже у звичці зустрічати,
Сама  собі ти режісер,
Своїх дітей всьому навчати.
....
Моя пісня.