Хай життя

Николай Иванович Мельник
Хай життя засяє кольорами,
Як укрвїнська вишиванка у квітках,
Теплими в коханні вечорами,
В твоїм   серці в щирих закутках.
....
Приспів:
Насолода будні зачіпала,
Хай свято залишається завжди,
Праця наша щоб святе встигала,
Ти від неї радість підожди.
....
В теплий вечір разом з шашликами,
Щоб жарти гомоніли в нас весь час,
Застілля задушевне зі свічками,
Бадьорило всіх весело  нас.
....
Щоб нікому не хотілося йти спати,
До ранку жартували як завжди,
Щоб разом в душі стало світати,
Тут з лиману з чистої води.
....
Моя пісня.