Бережiть воду! Дитяча пiсенька

Регина Голкина
1 куплет
В мене є маленький братик,
Є дідусь і мама з татом.
Дід сказав: "Не зволікай,
Воду вчасно закривай!"

Приспів:
Треба воду берегти,
Зробимо це я і ти!
Бо ми знаєм: без води
Не туди і не сюди!

2 куплет
Є у мене ще бабуся,
Її звати просто - Люся,
Вона каже: "Дітвора,
В нас водичка дорога!"

3 куплет
Мама з татом не мовчали,
До сумління закликали:
"Є місця, що без води,
Тож водичку бережи!"

18.02.2022