Нехай переповнюе

Николай Иванович Мельник
Нехай переповнює безліч ідей,
Вам весь позитив, ваша радість,
Стане більше щасливих людей,
Щоби все відтворила нам справжність.
....
Приспів:
Щоб  жили ми радісно так як завжди,
Збувалось все як ми хотіли,
Ти старайся з добром вірно жди,
Щоби  мрії  за обрій злетіли.
....
Ідеї завжди нас штовхают в життя,
Тільки треба до них доторкнутись,
Відкидати нам треба сміття,
З чистим серцем до всіх повернутись.
....
Тоді буде весело добре усім,
Доб'ємося все що хотіли,
Щоб кохання було надусім,  
А  невдачі  в життя відлетіли.
....
Моя пісня.