Я хочу

Николай Иванович Мельник
Я хочу до тебе  дуже,
Душу в обіймах  зігріть,
Згадати  про все любий друже,
Свій час не прийдеться жаліть.
....
Приспів:
Не трать ти дарма уваги,
Що в нас відійшло забудь,
Ще нам не займати наснаги,
В душі молодою  ти будь.
....
В обіймах як сніг розтати,
Сльози  на  теплих щоках,
Пісні з соловейком співати,
Поринути десь у думках.
....
Чудове все те настане,
Ніжно тебе  пригорну,
Нас ранок у мріях застане,
Я  темряву всю відверну.
....
Моя пісня