Бачити у всьому

Николай Иванович Мельник
Бачити у всьому надзвичайне,
Мене учити  мама почала,
Навчала все притягувати гарне,
Все що узнала рідне віддала.
....
Прспів:
В серці все зосталось  памятаю,
З роками тільки лиш святе копив,
Чудовий свій вінок з життям сплітаю,
Все справжнє я нівкого не купив.
....
Не хтів нічого боргувати,
Всі ті  частинки в серці зберігав,
Правду з малих літ не вмів ховати,
І ось з тобою праздник мій настав.
....
Всім скажу велике вам спасибі,
Увагу хто до мене приділяв,
А також рідній батьківській садибі,
Я де святе дитинство відгуляв.
....
Моя пісня